Zapisz się do newslettera i korzystaj z promocji
księgarnia Edukator
koszyk jest pusty
DziałySerieAktualności
+48 502 614 626
Hotellerie-restauration.com 2e édition, Guide pédagogique

Hotellerie-restauration.com 2e édition, Guide pédagogique

Hotellerie-restauration.com 2e édition, Guide pédagogique
opisen françaisszczegółowe danepodobneprzeglądaj
Do koszyka
115,40 zł75,00 zł

Przewodnik dla nauczyciela do książki Hotellerie-restauration.com podręcznik + DVD-Rom wydanie drugie

Opis serii:
Hôtellerie-restauration.com ma na celu zachęcenie uczniów do komunikowania się w języku francuskim. Opracowana na 120 godzin w codziennych sytuacjach w zawodach hotelowych i restauracyjnych. Ta metoda jest przeznaczona dla wszystkich specjalistów w branży mających bezpośredni kontakt z klientami francuskojęzycznymi.

Zalety drugiej edycji:
- płyta DVD-Rom zawierająca: dokumentację fikcyjną wideo w 6 odcinkach w bezpośrednim związku z jednostkami książki i dźwiękiem w formacie mp3,
- kolorowy przewodnik „Gastronomia i wino”,
- przygotowanie do DFP TH B1 (profesjonalny francuski dyplom turystyki i hotelarstwa paryskiej izby handlowo-przemysłowej) z 10 testami szkoleniowymi,
- dwa testy kwalifikacyjne: test ogólny i test z języka specjalistycznego
- Szczegółowy przewodnik dydaktyczny z odpowiedziami do ćwiczeń.

Guide pédagogique de Hôtellerie-restauration.com, méthode de français langue étrangère (FLE) dans le domaine du français sur objectif spécifique (FOS) pour grands adolescents et adultes, niveaux A2/B1.
Hôtellerie-restauration.com a pour objectif d'amener en 120 heures les apprenants à communiquer en français dans des situations courantes des professions de l'hôtellerie et de la restauration. Cette méthode s'adresse à tous les professionnels du secteur en contact direct avec la clientèle francophone. Utilisable à partir de 60 heures de français général, Hôtellerie-restauration.com met en scène des situations de communication simples.

Les "plus" de la deuxième édition:
  • un DVD-Rom inclus avec: un docu-fiction vidéo en 6 épisodes en lien direct avec les unités du livre et tout l'audio au format mp3
  • un guide "Gastronomie et oenologie" tout en couleur
  • une préparation au DFP TH B1 (Diplôme de français professionnel Tourisme et l'hôtellerie de la Chambre de commerce et d'industrie de Paris) avec 10 épreuves d'entraînement
  • deux tests de placement : un test général

Seria: Point com

EAN / ISBN: 9782090380477
Oprawa: miękka
Format: 17cm/24cm
Stron: 159
Data wydania: 2014


Cena regularna: 115,40 złNASZA CENA:
75,00 zł
-+
Do koszyka

Inni kupili także
trwa ładowanie...
Hotellerie-restauration.com podręcznik + DVD-Rom wydanie drugie
Do koszyka
Podobne tytuły
o nas | cennik dostawy | wysyłka i reklamacje | regulamin | polityka prywatności | FAQ
edukator
Księgarnia Francuska Edukator
ul. Bronowicka 19
30-084 Kraków
Czynne:
poniedziałek - piątek : 10:00 - 17:00
sobota : 10:00 - 14:00
tel. 12 421 53 17, +48 502 614 626
kontakt : zamowienia@ksiegarniaedukator.pl
więcej danych
Partnerzy: