X
Serwis używa ciasteczek (cookies) – plików zapisywanych na dysku, w celu zapamiętywania informacji o korzystaniu z serwisu przez użytkownika (więcej).
Użytkownik zawsze może skonfigurować cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
    |  Wydarzenia  |  O Księgarni  |  Jak zamawiać  |  Kontakt

Zaloguj się
Zostań stałym klientem   |   Zapomniałeś hasła?
Autorzy Wydawnictwa Serie Zapowiedzi
Strona główna   |    Polecamy   |    Promocje   |    Nowości   |    Tania książka
szukaj
wyszukiwanie zaawansowane »
Twój koszyk »
Votre panier »
Bench & Berg Polska Sp. z o.o Bench & Berg dispose d’un portefeuille diversifié de marques dans l...

Bench & Berg Polska Sp. z o.o Bench & Berg dispose d’un portefeuille diversifié de marques dans l...

Firma Al-Tech Sp. z o.o. szuka na stanowisko: Handlowiec (specjalista obsługi klienta) Miejsce pra...

FRANCUSKARNIA to podcast dla osób, które chcą czerpać przyjemność z nauki języka francuskiego. O...

Partnerzy

Instytut Francuski w Polsce

Księgarnia Italicus

zobacz polecane strony »

Reklama

En cuisine! A1-A2 podręcznik
Méthode de français professionnel de la restauration et de la gastronomie
 + CD-mp 3, Jérôme Cholvy

cena: 129.90 zł 110.41 zł
zamów

DZIAŁ: Pomoce językowe » Francuski w pracy zawodowej i biznesie

En cuisine! A1-A2 podręcznik
Méthode de français professionnel de la restauration et de la gastronomie
+ CD-mp 3

En cuisine! jest przeznaczony dla uczniów, którzy są nastolatkami lub dorosłymi, którzy nie znają francuskiego. Spełnia potrzeby kursów języka francuskiego dotyczące konkretnych celów (FOS) oraz oczekiwania tych, którzy chcą poprawić swój francuski w kontekście zawodowym lub poszukują pracy w sektorze gastronomicznym w środowisku francuskojęzycznym.

En cuisine! Ustanawia stały związek między nauką języka a praktykami zawodowymi w podejściu zorientowanym na działanie, które systematycznie opiera się na kontekstowych zadaniach i projektach.

Z W kuchni! uczniowie osiągają poziom A1-A2 w CEFR i opanowują zakres umiejętności językowych ściśle związanych z ich sektorem działalności.

En cuisine! :

książka „wszystko w jednym” z dołączoną płytą CD z plikami mp3
cyfrowy przewodnik edukacyjny


En cuisine ! s'adresse à des étudiants grands adolescents ou adultes débutants en français. Elle répond aux besoins des cours de français sur objectifs spécifiques (FOS) et aux attentes de ceux qui souhaitent améliorer leur français en contexte professionnel ou de recherche d'emploi dans le secteur de la restauration en environnement francophone.

En cuisine !établit un lien constant entre apprentissage de la langue et pratiques professionnelles dans une démarche actionnelle qui s'appuie systématiquement sur des tâches et des projets contextualisés.

Avec En cuisine ! les apprenants atteignent un niveau A1-A2 du CECRL et maîtrisent une gamme de compétences linguistiques en relation étroite avec leur secteur d'activité.

Le matériel En cuisine ! :

un livre "tout en un" avec CD mp3 inclus
un guide pédagogique numérique

Wydawnictwo: CLE International
ISBN: 9782090386738
Oprawa: miękka
Język: francuski


[ Poleć znajomym tę pozycję ]
[ Informer un ami ]

 
Opracowanie Prekursor