X
Serwis używa ciasteczek (cookies) – plików zapisywanych na dysku, w celu zapamiętywania informacji o korzystaniu z serwisu przez użytkownika (więcej).
Użytkownik zawsze może skonfigurować cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
    |  Wydarzenia  |  O Księgarni  |  Jak zamawiać  |  Kontakt

Zaloguj się
Zostań stałym klientem   |   Zapomniałeś hasła?
Autorzy Wydawnictwa Serie Zapowiedzi
Strona główna   |    Polecamy   |    Promocje   |    Nowości   |    Tania książka
szukaj
wyszukiwanie zaawansowane »
Twój koszyk »
Votre panier »
Bench & Berg Polska Sp. z o.o Bench & Berg dispose d’un portefeuille diversifié de marques dans l...

Bench & Berg Polska Sp. z o.o Bench & Berg dispose d’un portefeuille diversifié de marques dans l...

Firma Al-Tech Sp. z o.o. szuka na stanowisko: Handlowiec (specjalista obsługi klienta) Miejsce pra...

FRANCUSKARNIA to podcast dla osób, które chcą czerpać przyjemność z nauki języka francuskiego. O...

Partnerzy

Instytut Francuski w Polsce

Księgarnia Italicus

zobacz polecane strony »

Reklama

En cuisine et en salle B1-B2 - podręcznik dla nauczyciela, collectif

cena: 102.00 zł 86.70 zł
zamów

DZIAŁ: Pomoce językowe » Francuski w pracy zawodowej i biznesie

En cuisine et en salle B1-B2 - podręcznik dla nauczyciela

En cuisine et en salle B1-B2 jest przeznaczony dla starszych nastolatków lub dorosłych, którzy nabyli poziom A2 europejskiego systemu opisu kształcenia językowego.

Metoda spełnia potrzeby kursów języka francuskiego dotyczące konkretnych celów (FOS) oraz oczekiwania tych, którzy chcą poprawić swój francuski w kontekście zawodowym lub szukają pracy w sektorze restauracyjnym w środowisku francuskojęzycznym.

W kuchni i jadalni ustanawia się stały związek między nauką języka a profesjonalnymi praktykami w zakresie gotowania i serwowania w jadalni. Warsztaty wideo uzupełniają strony kultury i cywilizacji obrazami. Ilustrowany słownik ułatwia nabycie wysoce specjalistycznego słownictwa gastronomicznego. Wreszcie, instrukcja obejmuje szkolenie do egzaminów zawodowych.

En cuisine et en salle uczniowie osiągają poziom B1-B2 CEFR i opanowują szereg umiejętności językowych ściśle związanych z ich sektorem działalności.

En cuisine et en salle:

Książka „wszystko w jednym” z dołączoną multimedialną płytą DVD-Rom
Cyfrowy przewodnik edukacyjny


En cuisine et en salle B1-B2 s'adresse à des étudiants grands adolescents ou adultes ayant acquis le niveau A2 du Cadre européen commun de référence pour les langues, notammment avec le manuel En cuisine! A1-A2. Cette méthode répond aux besoins des cours de français sur objectifs spécifiques (FOS) et aux attentes de ceux qui souhaitent améliorer leur français en contexte professionnel ou de recherche d'emploi dans le secteur de la restauration en environnement francophone.

En cuisine et en salle établit un lien constant entre apprentissage de la langue et pratiques professionnelles dans les métiers de la cuisine et du service en salle. Un atelier vidéo complète en images les pages cultures et civilisation. Un glossaire illustré facilite l'acquisition du vocabulaire très spécialisé de la restauration. Enfin, le manuel inclut un entrainement aux examens professionnels.

Avec En cuisine et en salle, les apprenants atteignent un niveau B1-B2 du CECRL et maîtrisent une gamme de compétences linguistiques en relation étroite avec leur secteur d'activité.

Le matériel de En cuisine et en salle:

Un livre "tout-en-un" avec DVD-Rom multimédia inclus
Un guide pédagogique numérique

Wydawnictwo: CLE International
ISBN: 9782090386783
Rok wydania: 2016
Oprawa: miękka
Język: francuski


[ Poleć znajomym tę pozycję ]
[ Informer un ami ]

 
Opracowanie Prekursor