X
Serwis używa ciasteczek (cookies) – plików zapisywanych na dysku, w celu zapamiętywania informacji o korzystaniu z serwisu przez użytkownika (więcej).
Użytkownik zawsze może skonfigurować cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
    |  Wydarzenia  |  O Księgarni  |  Jak zamawiać  |  Kontakt

Zaloguj się
Zostań stałym klientem   |   Zapomniałeś hasła?
Autorzy Wydawnictwa Serie Zapowiedzi
Strona główna   |    Polecamy   |    Promocje   |    Nowości   |    Tania książka
szukaj
wyszukiwanie zaawansowane »
Twój koszyk »
Votre panier »
Bench & Berg Polska Sp. z o.o Bench & Berg dispose d’un portefeuille diversifié de marques dans l...

Bench & Berg Polska Sp. z o.o Bench & Berg dispose d’un portefeuille diversifié de marques dans l...

Firma Al-Tech Sp. z o.o. szuka na stanowisko: Handlowiec (specjalista obsługi klienta) Miejsce pra...

FRANCUSKARNIA to podcast dla osób, które chcą czerpać przyjemność z nauki języka francuskiego. O...

Partnerzy

Instytut Francuski w Polsce

Księgarnia Italicus

zobacz polecane strony »

Reklama

 Noël, 100 recettes pour un repas de fête,

cena: 36.00 zł
zamów

DZIAŁ: Inne » Kuchnia, la cuisine

Noël, 100 recettes pour un repas de fête

Książka prezentująca 100 przepisów na bożonarodzeniowy stół wraz z fotografiami dań.
Wydawnictwo: Hachette
ISBN: 9782017089360
Format: 17,7 x 17,7 x 2,2 cm
Stron: 224
Rok wydania: 2019
Oprawa: twarda
Język: francuski


[ Poleć znajomym tę pozycję ]
[ Informer un ami ]


KLIENCI ZAINTERESOWANI TĄ POZYCJĄ KUPUJĄ RÓWNIEŻ:

Grands classiques français -

cena: 36.00 zł zamów

Grands classiques français

100 ponadczasowych przepisów francuskich.

Kiełbasa brioche, kawior z bakłażana, vol-au-vent, zupa cebulowa, wołowina bourguignon, cassoulet, wiśniowe clafoutis, szarlotka, cukrowe chouquettes, madeleiny . więcej »

La cuisine polonaise - 101 recettes au goût du jour -

cena: 89.90 zł 82.50 zł zamów

La cuisine polonaise - 101 recettes au goût du jour

Pięknie wydana książka prezentująca 101 przepisów kuchni polskiej z fotografiami dań.

Pierogi, barszcz, bigos, ciasto makowe,zimne i gorące przystawki, około dwudziestu zup, wystawne dania,sosy, alkohole, dodatki ,dwadzieścia deserów i wiele innych tradycyjnych polskich dań i przepisów. więcej »


 
Opracowanie Prekursor