
Hotellerie-restauration.com 2e édition, Guide pédagogique
Hotellerie-restauration.com 2e édition, Guide pédagogique
opisen françaisszczegółowe danepodobneprzeglądajDo koszyka
115,40 zł75,00 zł
Przewodnik dla nauczyciela do książki Hotellerie-restauration.com podręcznik + DVD-Rom wydanie drugie
Opis serii:
Hôtellerie-restauration.com ma na celu zachęcenie uczniów do komunikowania się w języku francuskim. Opracowana na 120 godzin w codziennych sytuacjach w zawodach hotelowych i restauracyjnych. Ta metoda jest przeznaczona dla wszystkich specjalistów w branży mających bezpośredni kontakt z klientami francuskojęzycznymi.
Zalety drugiej edycji:
- płyta DVD-Rom zawierająca: dokumentację fikcyjną wideo w 6 odcinkach w bezpośrednim związku z jednostkami książki i dźwiękiem w formacie mp3,
- kolorowy przewodnik „Gastronomia i wino”,
- przygotowanie do DFP TH B1 (profesjonalny francuski dyplom turystyki i hotelarstwa paryskiej izby handlowo-przemysłowej) z 10 testami szkoleniowymi,
- dwa testy kwalifikacyjne: test ogólny i test z języka specjalistycznego
- Szczegółowy przewodnik dydaktyczny z odpowiedziami do ćwiczeń.
Opis serii:
Hôtellerie-restauration.com ma na celu zachęcenie uczniów do komunikowania się w języku francuskim. Opracowana na 120 godzin w codziennych sytuacjach w zawodach hotelowych i restauracyjnych. Ta metoda jest przeznaczona dla wszystkich specjalistów w branży mających bezpośredni kontakt z klientami francuskojęzycznymi.
Zalety drugiej edycji:
- płyta DVD-Rom zawierająca: dokumentację fikcyjną wideo w 6 odcinkach w bezpośrednim związku z jednostkami książki i dźwiękiem w formacie mp3,
- kolorowy przewodnik „Gastronomia i wino”,
- przygotowanie do DFP TH B1 (profesjonalny francuski dyplom turystyki i hotelarstwa paryskiej izby handlowo-przemysłowej) z 10 testami szkoleniowymi,
- dwa testy kwalifikacyjne: test ogólny i test z języka specjalistycznego
- Szczegółowy przewodnik dydaktyczny z odpowiedziami do ćwiczeń.
Guide pédagogique de Hôtellerie-restauration.com, méthode de français langue étrangère (FLE) dans le domaine du français sur objectif spécifique (FOS) pour grands adolescents et adultes, niveaux A2/B1.
Hôtellerie-restauration.com a pour objectif d'amener en 120 heures les apprenants à communiquer en français dans des situations courantes des professions de l'hôtellerie et de la restauration. Cette méthode s'adresse à tous les professionnels du secteur en contact direct avec la clientèle francophone. Utilisable à partir de 60 heures de français général, Hôtellerie-restauration.com met en scène des situations de communication simples.
Les "plus" de la deuxième édition:
Les "plus" de la deuxième édition:
- un DVD-Rom inclus avec: un docu-fiction vidéo en 6 épisodes en lien direct avec les unités du livre et tout l'audio au format mp3
- un guide "Gastronomie et oenologie" tout en couleur
- une préparation au DFP TH B1 (Diplôme de français professionnel Tourisme et l'hôtellerie de la Chambre de commerce et d'industrie de Paris) avec 10 épreuves d'entraînement
- deux tests de placement : un test général
Wydawca: Cle International.
Seria: Point com
EAN / ISBN: 9782090380477
Oprawa: miękka
Format: 17cm/24cm
Stron: 159
Data wydania: 2014
Cena regularna: 115,40 złNASZA CENA:
75,00 zł
75,00 zł
Inni kupili także