Cuisine au wok Cyril Lignac

Ponieważ wszystko gotuje się szybciej, a przede wszystkim zdrowiej, wok jest niezbędnym akcesorium do prostego, szybkiego i smacznego gotowania dla całej rodziny. Zupa krewetkowa z trawą cytrynową, kurczak smażony z bazylią, chrupiące paluszki warzywne lub kompot brzoskwiniowy z białym winem... egzotyczne lub bardziej klasyczne, oto 25 przepisów do przygotowania w woku, systematycznie wzbogacanych mądrymi radami Cyrila.

25.00
szt.
Darmowa dostawa !
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Odbiór osobisty Kraków 0
  • Orlen Paczka 0
  • Odbiór osobisty Kraków 0
  • Paczkomaty InPost 13.9
  • Kurier Inpost 14.9
  • Kurier Inpost - pobranie 16
  • Poczta Polska 17.9
ISBN:
9782016211458
Parametry:

Wydawca: Hachette
EAN / ISBN: 9782016211458
Oprawa: miękka

Parce qu'avec lui, tout se cuit plus vite et surtout plus sainement, le wok est l'accessoire indispensable pour une cuisine familiale simple, rapide et savoureuse. Soupe de crevettes à la citronnelle, poulet sauté au basilic, bâtonnet de légumes croquants ou compote de pêches au vin blanc... exotiques ou plus classiques, voici 25 recettes à préparer dans votre wok, systématiquement enrichies des conseils avisés de Cyril.

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: