Hotellerie-restauration.com 2e édition, Guide pédagogique

Przewodnik dla nauczyciela do książki Hotellerie-restauration.com podręcznik + DVD-Rom wydanie drugie .

85.90
szt.
Darmowa dostawa !
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Odbiór osobisty Kraków 0
  • Orlen Paczka 0
  • Odbiór osobisty Kraków 0
  • Paczkomaty InPost 13.9
  • Kurier Inpost 14.9
  • Kurier Inpost - pobranie 16
  • Poczta Polska 17.9
ISBN:
9782090380477

Opis serii:
Hôtellerie-restauration.com ma na celu zachęcenie uczniów do komunikowania się w języku francuskim. Opracowana na 120 godzin w codziennych sytuacjach w zawodach hotelowych i restauracyjnych. Ta metoda jest przeznaczona dla wszystkich specjalistów w branży mających bezpośredni kontakt z klientami francuskojęzycznymi.

Zalety drugiej edycji:
- płyta DVD-Rom zawierająca: dokumentację fikcyjną wideo w 6 odcinkach w bezpośrednim związku z jednostkami książki i dźwiękiem w formacie mp3,
- kolorowy przewodnik „Gastronomia i wino”,
- przygotowanie do DFP TH B1 (profesjonalny francuski dyplom turystyki i hotelarstwa paryskiej izby handlowo-przemysłowej) z 10 testami szkoleniowymi,
- dwa testy kwalifikacyjne: test ogólny i test z języka specjalistycznego
- Szczegółowy przewodnik dydaktyczny z odpowiedziami do ćwiczeń.

Parametry:
Poziom zaawansowania:
A2, B1
Wydawca: Cle International
Seria: Point com
EAN / ISBN: 9782090380477
Oprawa: miękka
Format: 17cm/24cm
Stron: 159
Data wydania: 2014

 

Guide pédagogique de Hôtellerie-restauration.com, méthode de français langue étrangère (FLE) dans le domaine du français sur objectif spécifique (FOS) pour grands adolescents et adultes, niveaux A2/B1.

Laurent Semichon, Chantal Dubois - Hôtellerie-restauration.com - 2e édition aux éditions Cle International

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: